Tilslut
NYHEDER
tirsdag den 26. juni 2012
Battlestar Galactica Online Battlestar Galactica Online

Battlestar Galactica Online: Kobol Testing & Dev spil Session

Kobol Testing

Hey everyone,

Vi vil lave nogle turneringens tests på Kobol denne weekend for at sikre, at de er i god form, før vi bringer dem tilbage. Tirsdag og onsdag i denne uge, vil vi køre flere turneringer på Kobol, og vi kunne bruge din hjælp. Vi har ting til rådighed via mail for at hjælpe tilbagevendende spillere og nye spillere både i løbet af denne testfase. Vi håber at se dig der!

Dev spil Session

Vi er tilbage med en Dev spil session! Denne Dev spil session forventes til tirsdag og vil forekomme på Virgon fra kl. 13:00 PST/ 22:00 CEST. Vi har en kort Q&A session, før vi lader missilerne flyve! For vores amerikanske spillere, vil vi have sessioner på Scorpia(15:00PST/18:00EST) og på Caprica (16:30PST). Vær sikker på at logge på og joine os for nogle Q&A og eksplosioner!

Lignende nyheder

Battlestar Galactica Online
16/04/2014

Vækkelsen

Noget slumrer i dybet af Nebula sløret. Deltag i kampen mellem d.16. og 30. april. en ældgammel fjende er vågnet – krig er på vej. ... » mere

Battlestar Galactica Online
05/12/2013

Poseidons festmåltid

Det årlige Poseidons festmåltid event er sat til at begynde fra 5. december til 5. januar! Forbered dig selv på fire uger med udfordrende qu ... » mere

Battlestar Galactica Online
15/06/2012

Skibsalg

Skibsalg ... » mere

Battlestar Galactica Online
01/06/2012

Patchnotes

Ishay Release Notes Update ... » mere

NYHEDS-ARKIV