Tilslut
NYHEDER
torsdag den 21. juni 2012
DarkOrbit DarkOrbit

DarkOrbit: Kappa

Hej Rumpiloter,

Det vidtstrakte rum skjuler en lang række nye vidundere. Udforske den seneste opdagelse: Kappa-Gate! Men vær forsigtig: På den anden side, kan du forvente en kamp som du aldrig har oplevet før. Ikke for sarte sjæle!

Men hårdt arbejde betaler sig. Klarer du Kappa-Gaten venter der en mægtig belønning. Så er portalens prøver hurtigt glemt.

Udover din belønning, kan du spille for dig en 75% chance til en af 3 superbonusser, nemlig op til 25% af

• det nye dronedesign Hercules! Hvis du udruster dine droner med den, får dronernes skoldgeneratorer 15% mere skoldenergi. TIP: Hvis alle droner er udrustet med Hercules-designet får du yderligere en ekstra sæt-bonus på 20% HP!

• den nyemulti-booster! Under 5 timers spilletid får du en 5% bonus på forvoldte skader, EP og dine skjolde. TIP: Disse bonusser sammenligges med dine andre boostere.

• en af de sjældne LF4-laserkanoner.

Og bedst af alt: Dem som gennemfører Kappa-Gaten kan yderligere vælge titlen "All Star" under deres pilotnavn - det inspirerer masser af respekt!

Op og stå: Du kan skaffe dele til Kappa-Gaten i Galaxy Gate-Materialiseringen allerede nu. Næste eventyr kalder!

ah ja, en ting mere: Fra og med nu ryster alle aliens i Epsilon-Gate frem dobbelt så mange erfaringspoint end de gjorde tideligere. Tid til at jage aliens i Epsilon gaten!

Hop ind, pilot - chancerne for superfede belønninger, super-items og stærke boostere har aldrig været større!

Held og lykke!

Jeres DarkOrbit Team

Lignende nyheder

DarkOrbit
10/12/2014

Efterårskamp

I rummets tomhed, raser kampe og eksploderende skibe kulder himlen som efterårsblade der blæser på tværs af et felt. Medbring din egen storm ... » mere

DarkOrbit
02/12/2014

DarkOrbit Kuldestød

I rummets koldhed, vil en gammel trussel fra et andet univers sende kuldegysninger ned ad ryggen på selv den mest kamphærdede pilot. ... » mere

DarkOrbit
19/05/2014

WORLD FOOTBALL FESTIVAL

MÅL!!! DarkOrbit Reloaded slutter sig til verden, og fejrer den største fodbold-begivenhed mellem den 12. juni og den 14. juli, og du kan og ... » mere

DarkOrbit
25/04/2013

Hades Gate – Galaxy Gaten til grupper!

Vi har lige modtaget informationer omkring 3 specielt mægtige rumskibe. Vær på vagt … og held og lykke! ... » mere

NYHEDS-ARKIV